Tere!
Mul on hea meel, et reageeriti mu üleskutsele ja esitati koduseid töid ning õpimappe ka reedeks, kuigi nende esitamise tähtaeg oli möödas. Pean tegema vahet nende õpilaste vahel, kes seda õigeaegselt tegid ja nende vahel, kes alles mu teate peale reageerisid. Seetõttu tähtajast hiljem esitatud kodused tööd saavad "A" ja kuni 1 punktii ma nende eest kirja ei pane. Hiljem esitatud õpimapi eest panen 3 punkti vähem, sest pidin nägema seda kolmes konsultatsioonis. Saadetud töid ja õpimappe uurin uuel nädalal, sest enne saavad kätte tulemused need õpilased, kellel on asjad õigeaegselt korras,
JÄRGMISEL ÕPPETSÜKLIL JÄLGIN VÄGA TÄHTAEGU JA NENDEST HILJEM ESITAUTD KODUSED TÖÖD JA ÕPIMAPID EI KUULU VAATAMISELE, Siis panen mölemate eest kirja "A". Arvestustööle pääsu see küll tagab. Mitte ühegi arvestuse ajal ei vaata ma koduseid töid ja õpimappe. Kursuse jooksul saab neid mulle koolimajja toimetada või mapist videot saata, kui kuidagi koolimajja tulla ei saa. Aga peab olema ikka põhjus, miks kohale tulla ei saa. Sel juhul võtan vastu ka e-kirjaga saadetud kodust tööd, agal ainult skännituna. Lisaks skännerile saab ju kasutada ka skännimise mobiiliäppi.
KIIDAN NEID, KEL ARVESTUSE HINNE ON KÄES!
Parimate soovidega
Mariann Laius