Tere!
Kooli sisevõrku said kirja kõik punktid, mida nullkursusel saanud olete. Esitada on mulle kodune töö nr 2. Seda saab teha mitmel erineval moel:
-võib saata koduse töö mulle vaheajal e-kirjaga;
Töö eab jääma printides sama hele nagu on mu lahendatud ülesanded Moodle kursusel olevatel ruudulistel lehtedel. See on saavutatav siis, kui kasutate skännerit või skännimise mobiiliäppi.
.töö võib tuua peale koolivaheaega kas 4. korruse valvelauda (mu nimi kleepsuga peal) või ruumi 504.
Lisaks tööle soovin näha ka õpimappi, kui ma ei ole seda näinud 1.-6. nädala jooksul või ma ei ole pannud sisevõrku kirja kokkuvõtvaaid punkte õpimapi eest. Kellel on kursuse hinde saamiseks vaja teha arvestustöö, siis ilma õpimapi ja koduste töödeta nng mõiatekaardita arvestuse ajal jutule ei võta! Kõik need tööd peavad olema minuni jõudnud arvestuste nädala eelsel nädalal. Arvestuse ajal ma koduseid töid, õpimappe ja mõistekaarte enam vastu ei võta!
Õpimapist võite teha mulle väikese video või tuua see esmaspäeval peale koolivaheaega kooli. Samuti soovin näha mõistekaarti neil, kes eda veel esitanud ei ole. Üks rohelist tooni prinditud mõistekaart on minu käes, aga sellel pole omaniku nime kirjas.
Ainekavu koostadews ei tea me augustis ette tunniplaani. Alati jääb mingi e-õppe seltskond sellisesse seisu, et arvestuste eelsel nädalal neil matemaatika konsultatsiooni pole, aga viimane kodune töö ja õpimapp on vaja esitada. Seetõttu tuleb sel moel hakkama saada viimaste tööde minuni toimetamisega nagu kirjutasin. Usun, er saate hakkama!
Loodan ka öötööna Te õpimappide videote ja koduste tööde ülevaatamiswega hakkama saada. Lihtsalt on praegu sellised ajad, et koolitöödeks saan kasutada ainult tunde alates südaööst. Enamasti lõpevad mu tööpäevad kl 4 või 5 hommikul, aga inimene harjub kõigega. Võimetel tegelikult piire pole - on ainult ajalised piirid. Sageli oleks vaja poole rohkem aega. Kindlasti e-õppijatena tunnete sama. Mul tuleb igapäevaselt tegeleda insuldist taastuva ema hooldamisega ja nii juba 2,5 aastat. Seetõttu olen keskendunud eelkõige tunnikontrollide ülevaatamisele, sest need annavad rohkwem punkte ja näitavad teadmiste hetkeseisu. E-kirjaga saadetud koduseid töid ootan paberil, sest need on printimiseks tumadad, kui just pole kasutatud skännerit või skännimise mobiiliäppi. Saadetrud koduseid töid asun veel uurima, aga võtan ette ainuilt printimiskõlbulikud tööd. Koduse tööga nr 1 on läinud loodetust kauem aega. Vabandan, et ootama pidite!
Kiidan neid, kes järjepidevalt õppimisega tegelesid, pika pausi tõttu õppimises end ületasid ja hakkama said! Elu näitab, et kes osalevad koolimajas konsultatsioonides, need saavad paremini hakkama ja nii ka sel korral.
Kellel ei tule kokkuvõttes 50 p täis või kes soovib tulemust parandada, nendega kohtume arvestusel. Seal on juba näha, kas tuleb teha suur arvestustöö, vastata midagi natukene lisaks või piisab valemite küsimisest.
Ilusat koolivaheaega!
Mariann Laius