Section outline


    • PALUN MEELDE JÄTTA JÄRGMIST:
      1) õppeülesannete täitmiseks tuleb esmajärjekorras kasutada õpetajate poolt koostatud õppematerjale ja õpikut, mitte internetilehekülgedelt kokku otsitud kaheldava väärtusega infot;
      2) kui õpetajal tekib kahtlus esitatud iseseisva töö autorluse osas (töödes sarnased vead vms), küsib õpetaja suuliselt täiendavaid küsimusi!

    • Nüüd arvuhulkade, absoluutväärtuse, astendamisega Te
      selle kursuse jooksul tutvust teete.
      Lisaks ruutjuur, n-es juur ja ratsionaalavaldised ka
      tuleb kõigele lisaks selgeks saada.
      Eks tehted juurte ja astmetega lisaks veel ole
      ja juuravaldiski pole teab mis kole.
      JÄTKUVAT ÕPAILUSTI!
                        Mariann Laius
      ---------------------------------------------

    • MIS EES OOTAB?!

    • NB! Enne kursusele registreerumist tutvuge kursuse sisu, eesmärkide, ülesannete, ajakava, kohustuslike nõuete jm õppekavas sisalduvaga ning otsustage, kas Te suudate antud kursuse puhul edukalt iseseisvalt õppida.

      -----------------------------------------

    • -----------------------------------------

      Matemaatika 1.a kursusel toetume ainekavas viidatud H. Afanasjeva jt kitsa matemaatika õpikule ja õpetaja koostatud töölehtedele. 

      Edukaks õppimiseks on vaja läbi töötada iga teema juures olev teoreetiline materjal, täita minu koostatud töölehed ja lahendada 2 kodust tööd ning esitada õpimapp

      Kui õpilane sooritab õigeaegselt iganädalased ülesanded ja esitab tähtajaks 2 kodust tööd ning õpimapi ja saab selle kõige eest kokku vähemalt 50 punkti 100-st, võib lugeda kursuse miinimumtasemel hindele „3“ läbituks. 

      Kes on huvitatud kursuse hindest „4“ või „5“, sel on võimalik sooritada koolis lisaks arvestustöö kogu kursuse materjali kohta. 

      Kui ülalmainitud tööde (iganädalased ülesanded, kodused tööd ja õpimapp) eest on saadud alla 50 p 100-st, tuleb sooritada koolis arvestustöö kogu kursuse materjali kohta. Arvestustööle pääsemise eeltingimuseks on koduste tööde ja õpimapi olemasolu. 

      NB! Konsultatsioonide ajad leiate õpikeskkonna avalehel olevast tunniplaanist.

      -----------------------------------------

    • Koduste tööde esitamise tähtajad (10.i kl, e-õpe): 4. detsember 2023 ja 8. jaanuar 2024. a.

    • Kes soovib esitada koduseid töid läbi matemaatilise teksti koostamise arvutil, see võib abi saada järgnevast materjalist: https://sisu.ut.ee/valemid/avaleht .

    • P.S. Et kõigega edukalt hakkama saada, on tarvis osata aega planeerida. Meie kooli enamus õpilasi on ju eriti tublid ja õpivad töö ning pere kõrvalt. Seetõttu on paljudel neist aja planeerimisest hea ettekujutus. Kes vajab selleks abi, leiab nõuandeid siit: https://www.teeviit.ee/ajaplaneerimine-kuidas-aega-juurde-tekitada/

      Edu sel teel!

      Mariann Laius