Koduste tööde saatmisest e-kirjaga

Koduste tööde saatmisest e-kirjaga

Mariann Laius
Vastuste arv 0

Tere! 

Kui saadate koduse töö e-kirjaga, siis palun alustage failide lisamist esimesest leheküljest! Leheküljed tuleb nummerdada! Tööle panna pealkiri, nimi ja klass! Mulle peab jääma esimese lehekülje ülevalt servast vähemalt 5 tühja rida, et saaksin töö tulemuse ja soovitused kirja panna! Ülesannete vormistamisel palun juhinduda Moodle näidetest! Veelgi parem on, kui teete failidest 1 dokumendi, sest saan kahepoolselt printida ja nii kulub vähem paberit. 
Pool tänast päeva olen jännanud töödega, kus pole pealkirja, nime, klassi ning leheküljed on suvalises järjekorras ja neid ei saa kahepoolselt printida. Seega selliseid töid ma enam vastu ei võta! Minu aeg maksab ka midagi! Nii ei jõuagi ma tööde parandamiseni, kui selliste probleemidega tegelen. 
Loodan ka, et uuel poolaastal ei pea ma enam saatma töö saatjatele e-kirju selle kohta, et pildid on printimiseks liiga tumedad. Seda annab vältida, kui kasutate skännimise mobiiliäppi või skännerit. Skänner on loomulik töövahend e-õppijale. Paberileht peab jääma sama valge nagu see on. Sel juhul ei võta printer printides palju tahma. EI tahaks kuidagi veel minna selleni nagu 12.i klassis nõutakse, et koduseid töid võetakse vastu ainult koolimajas, kui inimene ei ela välismaal. Aga kui teisel poolaastal midagi koduste tööde saatmise osas paremaks ei muutu, siis tulebki nii teha. 
No ja elementaarne on see, et kodust tööd saates lisate tööle viisaka e-kirja selle kohta, et mis töö saatsite ning kes on saatja ja mis klassist. Ka kirjalik väljendusoskus on see, mis peaks gümnaasiumiharidusega kaasas käima. Lisaks on see igapäevaeluks väga vajalik oskus. 

Parimate soovidega
Mariann Laius