7. nädala tegemised - täiendatud, parandatud

7. nädala tegemised - täiendatud, parandatud

Mariann Laius
Vastuste arv 0

Tere!

Kiitus neile, kes on oma tööd õigeaegselt esitanud ja on vastanud mu e-kirjadele, sõnumitele, kõnedele. Kahjuks pole seda küll kõik teinud ja see teeb meele kurvaks!                                                                                                                    Selle nädala tegemised:

1. Palun tutvuge eelmise aasta põhikooli matemaatika eksamitööga! Lahendage koduse tööna 1. ja 2. ülesanne ning saatke LAHENDUSED mulle e-mailiga (mariann@ag.tartu.ee). Kui võimalik, võite need 2 lehekülge eksamitööst välja printida ja lahendamisel katsetada, kas lahendus mahub etteantud kohta ära. Hiljem saate tehtust pildid mulle saata või skännida töö ja siis see piltidena mulle saata. 

2. Teine selle nädala kodune töö on õpimapi korrastamine ja sellest video või loetavate piltide tegemine (vähemalt 15 lk; tiitelleht ei lähe 15 pildi arvestusse, vaid on kuueteistkümnes). Loodan, et tegite ka valemite lehe! Seega ootan ka videot või loetavaid pilte valminud õpimapist. 

Kellel kõik selle nädala lõpuks korda saab, ei pea arvestuste nädalal matemaatikas enam midagi vastama ja saab 4. õppetsükli arvestuse kätte 7 nädala jooksul tehtud tööde põhjal.

NB! Võtan veel ka sel nädalal erandkorras vastu kordamisküsimuste vastuseid ja ruumiliste kehade S ning V arvutamise ülesandeid. Jätkuvalt saate kirjutada õpetaja Juta Nuginile, et ka temalt õpiabi paluda. Mulle saab kirjutada, helistada, sõnumeid saata ja aitan nii ülesandeid lahendada.

Kontaktid: 1) Mariann Laius (mariann@ag.tartu.ee; 53475765);

                  2) Juta Nugin (juta@ag.tartu.ee)


Jaksu lõpuspurdiks!

Mariann Laius